تعمیر گیربکس تویوتا

گیربکس اتوماتیک تویوتا

در تعمیرگاه تخصصی گیربکس دشتی، صرفا تعمیر گیربکس‌های اتوماتیک انجام می‌شود. 

لطفا در مورد گیربکس‌های دستی سوال نفرمایید.

گیربکس تویوتا، همانند سایر خودروهای دیگر، بخشی از سیستم نقل و انتقال قدرت خودرو است که به منظور انتقال نیروی موتور به چرخ‌ها و تعیین سرعت خودرو به کار می‌رود. برخلاف برخی خودروهای دیگر که از گیربکس دستی یا اتوماتیک استفاده می‌کنند، تویوتا از انواع مختلف گیربکس‌های اتوماتیک و دستی برای خودروهایش استفاده می‌کند. برخی از مدل‌های گیربکس تویوتا شامل گیربکس‌های اتوماتیک CVT، گیربکس‌های اتوماتیک شش‌دنده و گیربکس‌های دستی شش‌دنده هستند. از جمله مزایای گیربکس‌های تویوتا می‌توان به کارایی بالا، انتقال نیروی صاف و بی‌صدا و کاهش مصرف سوخت اشاره کرد.

تعمیر گیربکس تویوتا با توجه به نوع گیربکس به‌کاررفته در خودرو تفاوت‌هایی دارد که تنها تکنسین‌های متخصص نسبت به آن آگاهی کامل و کافی رادارند، تعمیر گیربکس تویوتا باید براساس علت خراب انجام شو تا نتیجه کار منجر به رفع آسیب گیربکس شود.

گیربکس تویوتا مانند موتور خودرو منحصربه‌فرد و با توجه به عملکرد و هدف کلی خودرو در خودرو قرار داده‌شده است و با تمامی قطعات در خودروی شما هماهنگی کاملی دارد به همین دلیل در زمان تعویض حتماً باید نوع گیربکس تویوتا موجود در خودروی شما بررسی شود.

ماشین شما فرآیند بسیار جذابی برای انتقال نیرو از موتور به چرخ‌ها دارد. از بین تمام اجزای مکانیکی که در این فرآیند شرکت می‌کنند، مهم‌ترین آن‌ها گیربکس خودرو است. درحالی‌که خودروی شما می‌تواند بدون حضور گیربکس نیرو را با موفقیت انتقال دهد، کاربرد آن با فناوری خودرویی که به‌سرعت درحال‌توسعه در طول سال‌هاست، آن را به یکی از اجزای ضروری پیشرانه تبدیل کرده است.

گیربکس خودرو وظیفه خود را در انتقال مقدار مناسب نیرو از طریق چرخش مداوم، سنگ‌زنی و نبردی بی‌پایان با اصطکاک انجام می‌دهد. گیربکس بااین‌همه چیز در دسترس است، اجتناب‌ناپذیر است که گیربکس دچار فرسودگی و پارگی شود و گهگاه دچار اشکالاتی شود. بنابراین، در این مقاله به برخی از مشکلات رایج گیربکس خودرو می‌پردازیم و علت ایجاد آن‌ها را بررسی می‌کنیم.

 

تعمیر گیربکس تویوتا

تعمیر گیربکس تویوتا بستگی به نوع و مدل گیربکس دارد و همچنین وضعیت و میزان خرابی آن. در برخی موارد، تعمیرات ساده مانند تعویض روغن گیربکس، تعویض کام و گشتاور، تنظیمات شیفتر و تعویض بلبرینگ‌ها می‌تواند به حل مشکلات گیربکس تویوتا کمک کند. اما در موارد خرابی‌های جدی‌تر مانند خرابی مکانیزم شیفتر، سیستم هیدرولیک گیربکس و یا خرابی قطعات داخلی گیربکس، تعمیر گیربکس نیازمند دخالت تخصصی تعمیرکاران مجرب و متخصص است.

درصورتی که شما با مشکلی در گیربکس خودروی تویوتا روبرو شدید، بهتر است به یک کارگاه تخصصی و مجرب مراجعه کنید. تعمیرکاران مجرب با استفاده از ابزارهای تخصصی و دانش فنی لازم، مشکلات گیربکس شما را تشخیص داده و راه حل مناسب را برای آن ارائه می‌دهند. همچنین، توصیه می‌شود که برای جلوگیری از خرابی و مشکلات در گیربکس، به منظور تعویض روغن گیربکس، تعمیرات دوره‌ای و استفاده صحیح از گیربکس، به دوره‌های تعمیرات دوره‌ای توجه کنید.

 

مشکلات رایج گیربکس تویوتا

بعضی از مشکلات رایج گیربکس تویوتا عبارتند از:

1. خرابی مکانیزم شیفتر: این مشکل ممکن است باعث عدم توانایی گیربکس در تعویض دنده‌ها، تاخیر در تعویض دنده‌ها، یا تعویض نامناسب دنده‌ها شود.

2. خرابی قطعات داخلی گیربکس: این مشکل ممکن است باعث صدای عجیب و غریب، لرزش خودرو، افزایش مصرف سوخت و کاهش قدرت خودرو شود.

3. خرابی سیستم هیدرولیک گیربکس: این مشکل ممکن است باعث عدم توانایی گیربکس در تعویض دنده‌ها، تعویض دنده‌های ناپایدار یا تعویض دنده‌های نامناسب شود.

4. نشت روغن گیربکس: این مشکل ممکن است باعث کاهش سطح روغن گیربکس، افزایش درجه حرارت گیربکس و خرابی قطعات گیربکس شود.

5. سایر مشکلات: شامل عدم توانایی در تغییر دنده به‌صورت اتوماتیک یا دستی، شیفت با اهتزاز، صدای عجیب و غریب در گیربکس و غیره می‌شود.

 

 عدم شتاب / پاسخ ناکافی دریچه گاز

اولین مشکل گیربکس خودرو که در این لیست به آن خواهیم پرداخت، مربوط به‌شتاب خودرو است. در برخی مواقع در حین رانندگی پس از تعویض دنده متوجه تأخیر جزئی در شتاب خودرو خواهید شد. اما در مورد گیربکس‌های دستی گهگاه تأخیر بیش از یک ثانیه قابل‌قبول است. این تأخیر در مورد گیربکس‌های اتوماتیک می‌تواند طولانی‌تر و مکرر باشد. بااین‌حال، اگر موردی اتفاق بیفتد که RPM پس از تعویض دنده افزایش یابد اما سرعت خودرو به‌سختی افزایش یابد، شما به یک موضوع قابل‌توجه نگاه می‌کنید.

تشخیص:

این مشکل به دلیل نقص قطعه کلاچ رخ می‌دهد که به آن اجازه نمی‌دهد به‌موقع کاملاً درگیر یا جدا شود. به همین دلیل، کلاچ خودرو حتی پس از اتمام تعویض نیز فعال می‌ماند و انتقال نیرو به چرخ‌ها را متوقف می‌کند/به حداقل می‌رساند. اجزای اصلی ایجادکننده این مشکل یا صفحات فرسوده، فنرهای کلاچ یا سیلندر اصلی هستند. همچنین ممکن است به دلیل وجود هوا در کانال سیال ایجاد شود. در صورت وجود هوا در سیستم، می‌توان آن را با خونریزی ساده از کانال مربوطه رفع کرد. در شرایط دیگر، قسمت آسیب‌دیده باید تعویض شود. گاهی اوقات بیش از یکی از آن قطعات می‌تواند دلیلی باشد که ممکن است نیاز به تعویض کل محفظه کلاچ داشته باشد.

نشت مایعات زیر خودرو

گیربکس خودروی شما مانند هر قطعه مکانیکی چرخان دیگری در خودرو به یک مایع برای اهداف روان کاری نیاز دارد. اگر تابه‌حال متوجه انباشته شدن قطرات مایع زیر خودروی پارک شده خود شدید، به‌احتمال‌زیاد این مایع گیربکس است. برخلاف سایر مایعاتی که می‌توانند از ماشین شما نشت کنند، مایع گیربکس به رنگ نارنجی روشن است. این امر شناسایی آن را بسیار آسان می‌کند.

تشخیص:

درصورتی‌که مایع گیربکس باشد، ضروری است که منبع نشتی را پیداکرده و در اسرع وقت مایع را پرکنید. روغن گیربکس برخلاف روغن‌موتور در تبخیر مصرف نمی‌شود و همیشه باید در سطح ایدئال برای روان کاری مناسب باشد. عدم وجود آن می‌تواند باعث آسیب شدید به اجزای چرخش سریع گیربکس شود. منبع نشت در بیشتر موارد یک تشت مایع آسیب‌دیده یا درزگیر شکسته است.

اگر نشتی زود تشخیص داده شود، در بیشتر موارد فقط نیاز به تعویض آن قطعه خواهد بود. بااین‌حال، اگر خیلی دیر تشخیص داده شود، اجزای گیربکس ممکن است آسیب ببینند که می‌تواند منجر به هزینه‌های سنگین برای تعمیر/تعویض شود.

لرزش خودرو با صدای ساییدن در هنگام تعویض دنده

در شرایط ایدئال، خودروی شما همیشه بدون هیچ‌گونه سنگ‌زنی یا لرزشی در حین کار قرار دارد. اگر چنین احساسی وجود داشته باشد، در برخی از اجزای آن مشکل وجود دارد. درصورتی‌که در هنگام تعویض دنده این صدای خراش یا خراش را مشاهده کردید که همراه با لرزش مشهود خودرو است، در این صورت به یکی از مشکلات بسیار رایج گیربکس خودرو نگاه می‌کنید.

تشخیص:

اگر بعد از فشردن کامل پدال کلاچ بتوانید این احساس ساییدگی را مشاهده کنید، احتمال اینکه به دلیل فرسودگی صفحات کلاچ باشد 80 درصد است. اگر این اتفاق پس از برداشتن پای خود از روی پدال کلاچ رخ می‌دهد، احتمال بروز مشکل در سنکرونایزرهای دنده بیشتر است. در هر دو مورد، قطعات باید به‌سرعت تعویض شوند، زیرا هر چه سنگ‌زنی بیشتر باشد، آسیب بیشتری به گیربکس شما منتقل می‌شود.

لیز خوردن دنده‌ها

مگر اینکه ماشین شما اتوماتیک باشد، گیربکس همیشه قرار است فقط روی اعمال شما و فقط اعمال شما کار کند. گاهی اوقات با این وضعیت مواجه می‌شوید که دنده را تعویض می‌کنید، روی پدال گاز پا می‌گذارید و ماشین تکان می‌خورد و دوباره به دنده قبلی می‌افتد. در موارد خاص، این امکان وجود دارد که دنده به حالت خنثی برود. این پدیده به لغزش دنده معروف است.

تشخیص:

لیز خوردن دنده به اجزای گیربکس آسیب می‌رساند اما بالاتر از آن، می‌تواند شمارا در موقعیت خطرناکی نیز قرار دهد. حالتی را تصور کنید که در حال انجام مانور سبقت گرفتن هستید و دنده به سمت خنثی یا دنده پایین می‌رود. فقط خدا می‌داند که این وضعیت چگونه به پایان می‌رسد. لیز خوردن دنده به دلیل عوامل مختلفی اتفاق می‌افتد، اما بیشتر به دلیل آسیب‌دیدگی شاخک تعویض دنده اتفاق می‌افتد. یک شاخک آسیب‌دیده به‌درستی حرکت نمی‌کند تا روی دنده صحیح قفل شود که باعث می‌شود گیربکس به‌طور خودکار به عقب برگردد. جدای از آن، می‌تواند به دلیل فرسوده‌شدن دندانه‌های دنده یا مایع انتقال کم نیز ایجاد شود

 

بوی سوختگی

اگر در حال رانندگی با ماشین خود هستید و بوی سوختگی ناشی از آن را احساس می‌کنید، به دنبال مشکل هستید. درصورتی‌که این بو با تعویض دنده تنبل یا نامناسب همراه باشد، به‌احتمال قریب‌به‌یقین این بو از گیربکس ماشین شما منشأ می‌گیرد.

تشخیص:

چنین وضعیتی معمولاً زمانی رخ می‌دهد که مایع انتقال بیش‌ازحد گرم شود. مایع انتقال برای خنک کردن گرمای تولیدشده در اثر چرخش و اصطکاک اجزای گیربکس استفاده می‌شود. اگر سطح مایع خیلی کم باشد، گیربکس با اصطکاک بیشتری کار می‌کند که به‌نوبه خود گرمای بیشتری تولید می‌کند.

این گرما سیال انتقال را شل می‌کند و آن را بی‌فایده می‌کند و باعث ایجاد گرمای بیشتر می‌شود. یکی دیگر از دلایل اصلی استفاده از مایع نامناسب است. مایعات انتقال برای عملکرد در سطوح حرارتی مربوط به عملکرد گیربکس ایجاد می‌شوند. در صورت استفاده از مایع اشتباه، عملکرد صحیحی نخواهد داشت و منجر به ایجاد گرمای بیش‌ازحد می‌شود.

هردوی این موارد باعث آسیب شدید به گیربکس خودرو می‌شود، بنابراین حتماً از نوع صحیح مایع استفاده کنید و در صورت پایین آمدن سطح آن را به‌موقع شارژ کنید.

ماشین به دنده نمی‌رود

همان‌طور که قبلاً گفتیم، گیربکس خودرو قرار است تنها بر روی اعمال شما کار کند. این امکان وجود دارد که گاهی اوقات اهرم تعویض دنده به‌سادگی از تکان خوردن از موقعیتی که در آن قرار دارد خودداری کند. در مورد گیربکس‌های اتوماتیک این موضوع خود را به‌عنوان گیرکردن گیربکس در یک‌دنده نشان می‌دهد که هرچقدر هم که گاز فشار دهید.

تشخیص:

عدم تعویض دنده‌ها را می‌توان به دلایل مختلفی نسبت داد. دلیل اصلی اتصال کلاچ ناکارآمد است. از کلاچ برای برداشتن بار از شفت اولیه منتهی به دنده‌ها استفاده می‌شود به‌طوری‌که دوشاخه تعویض دنده می‌تواند به‌راحتی در دنده فرورود. اگر اتصال آسیب ببیند یا کلاچ به‌شدت فرسوده شود، بار جابجا نمی‌شود و دنده به‌درستی شکاف نمی‌دهد. در گیربکس‌های اتوماتیک بیشتر به دلیل سیستم‌های الکترونیکی خودرو ایجاد می‌شود. اگر خطای سیستم الکترونیکی مسئول زمان‌بندی تعویض دنده رخ دهد، تعویض دنده به‌درستی انجام نخواهد شد. نیازی به گفتن نیست که این امر مستلزم مراجعه به مرکز خدمات برای تعمیر است.

روغن دنده

اگر ماشین شما به‌سادگی وارد دنده خاصی نمی‌شود، ممکن است ارزش بررسی درجه مایع شمارا داشته باشد زیرا این‌یک مشکل مکرر است، اگرچه می‌توان با پر کردن مایع آن را حل کرد. با در نظر گرفتن امنیت خود و خانواده‌ای که ممکن است در وسیله نقلیه سفر کنند، باید از تعویق تعمیر گیربکس خودداری کنید. اگر بیش از 100000 مایل در وسیله نقلیه خود مسافت دارید، به سراغ  روغن دنده ای با ویسکوزیته بالاتر بروید. منطقه‌ای را که به‌طور مرتب وسیله نقلیه خود را در آن پارک می‌کنید بررسی کنید.

 

تعمیرات گیربکس تویوتا، اعم از گیربکس اتوماتیک یا نیمه اتوماتیک ، تخصص ما در تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک دشتی است. تمامی تعمیرات از تعمیرات اساسی تا تعمیرات جزئی توسط تکنسین‌های متخصص ما ارائه می‌شوند. ما تمام تلاش خود را برای تشخیص هرگونه مشکلی که با وسیله نقلیه خود دارید انجام می‌دهیم و به رفع آن کمک می‌کنیم تا در اسرع وقت شمارا به جاده بازگردانیم.

اگر گیربکس شما قابل تعمیر نیست، ما می‌توانیم گیربکس‌های بازسازی‌شده را با نرخ‌های بسیار رقابتی تهیه و نصب کنیم. ما 5 رمپ در محل اتصالات و کارگاه اصلی خودداریم که در آن‌همه اتومبیل‌های مدرن تویوتا را انجام می‌دهیم.

هر دو گزینه تعمیر یا بازسازی شامل حذف گیربکس شما از وسیله نقلیه شما و همچنین یک مرحله بازرسی و تشخیص کامل و کامل است. تعمیر، در صورت ارائه، تنها بر روی قطعات آسیب‌دیده انجام می‌شود – به‌عنوان‌مثال، اگر تنها یک یاتاقان معیوب باشد، آن بلبرینگ به‌تنهایی تعویض خواهد شد.

بقیه قطعات تحت بازرسی قرار می‌گیرند اما تا زمانی که مشتری این درخواست را نداشته باشد، تعویض نمی‌شوند. تعمیر شامل جدا کردن کامل و تمیز کردن کامل گیربکس شما در داخل و خارج است. سپس گیربکس به‌طور حرفه‌ای با یاتاقان‌ها و مهروموم‌های جدید بازسازی می‌شود و هر قسمت آسیب‌دیده دیگری مانند، اما نه محدود به، دنده‌ها یا بدنه‌ها، جایگزین می‌شود.

به‌طورکلی، تعمیر گیربکس تقریباً همیشه هزینه بیشتری نسبت به تعمیر گیربکس دارد، بنابراین بسته به موضوع ممکن است با تعمیر در هزینه صرفه‌جویی شود. این به این صورت است که می‌توان تعمیر یا تعمیر را انجام داد، زیرا گاهی اوقات هیچ‌یک از این گزینه‌ها به دلیل وسعت آسیب به گیربکس نمی‌توانند تکمیل شوند. این دلیل خوبی است که چرا پرداختن به هر مشکلی مهم است، مهم نیست که چقدر کوچک به نظر می‌رسد، به‌محض اینکه در جعبه‌دنده شما ایجاد می‌شود، قبل از اینکه تعویض تنها گزینه (گران‌قیمت!) شما باشد.

یک تعمیر شامل مقدار بیشتری از هزینه‌های نیروی کار، و همچنین هزینه در هزینه قطعات، نسبت به تعمیراتی است که زمان کمتری با قطعات کمتر می‌برد. درهرصورت، تکنسین گیربکس شما باید گیربکس شمارا به‌طور کامل بررسی و عیب‌یابی کند تا تعیین کند که آیا تعمیر یا تعمیر گزینه بهتری برای شما خواهد بود یا خیر و قبل از اینکه تصمیم بگیرید کدام گزینه را دنبال کنید، در مورد قیمت هر دو بحث کند.

گیربکس‌های تعمیر شده تحت شستشوی داغ یا انفجار بخار قرار نمی‌گیرند، در عوض فقط تحت شستشو/حمام پارافینی قرار می‌گیرند. این بدان معنی است که یک گیربکس تعمیر شده معمولاً به‌اندازه یک گیربکس بازسازی‌شده بکر به نظر نمی‌رسد. این ممکن است برای شما مهم نباشد، و اگر این‌طور نیست، با انجام ندادن این فرآیند نظافت صنعتی می‌توان در هزینه صرفه‌جویی کرد.

هنگام تصمیم‌گیری در مورد تعمیر یا تعمیر گیربکس باید مدت‌زمان گارانتی را در نظر گرفت. در تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک دشتی، همه گیربکس‌های تعمیر شده ما (چه گیربکس خود را تعمیر کنیم یا یکی از ما را بخرید)، با 12 ماه گارانتی مایل نامحدود ارائه می‌شود. تعمیرات گیربکس با 4 ماه گارانتی نامحدود مایل ارائه می‌شود. بنابراین، برای آرامش ذهن، یک شرایط بازسازی گزینه بهتری است.

زمان نیز باید در نظر گرفته شود. بسته به مشکلی که پیداشده است، معمولاً تعمیر می‌تواند ظرف 24 ساعت انجام شود. به دلیل کار اضافی که باید انجام شود و همچنین در دسترس بودن قطعات، تعمیر تقریباً همیشه بیشتر طول می‌کشد.

در تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک دشتی ما گیربکس‌های خاصی را در انبار نگهداری می‌کنیم که قبلاً توسط متخصص گیربکس ما تعمیر کامل شده است. بنابراین، اگر تعمیر را به‌جای تعمیر ترجیح می‌دهید و زمان بسیار مهم است، ما خوشحالیم که یک سرویس تعویض ارائه می‌دهیم به این معنی که می‌توانید یک گیربکس کاملاً بازسازی‌شده را در همان روز تحویل بگیرید.

مهم است که گزینه‌ای را انتخاب کنید که تمام موارد بالا را در تصمیم‌گیری خود در نظر بگیرید که بهترین نیازهای شمارا برآورده می‌کند. در تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک دشتی ما برای مشاوره، یا برای برداشتن و عیب‌یابی گیربکس شما هزینه‌ای دریافت نمی‌کنیم و ما همیشه براساس تمام موارد فوق بهترین گزینه را برای مشتری خود پیشنهاد می‌کنیم.

امتیاز 5 از 5

برای رفع مشکل خودروی خود و یا انجام سرویس های دوره ای و یا هماهنگی جهت ارسال خودروبر رایگان در تمامی نقاط کرج، با کارشناسان ما تماس بگیرید: ۰۹۱۲۴۰۵۳۱۱۷

—————————————————————————–

راه های ارتباطی با تعمیرگاه گیربکس دشتی

موبایل (دشتی): ۰۹۱۲۴۰۵۳۱۱۷

اینستاگرام: gearbox_dashti@

کانال آپارات تعمیرگاه گیربکس دشتی

کانال یوتوب تعمیرگاه گیربکس دشتی

—————————————————————————–

در تعمیرگاه تخصصی گیربکس دشتی، صرفا تعمیر گیربکس‌های اتوماتیک انجام می‌شود. 

لطفا در مورد گیربکس‌های دستی سوال نفرمایید.

نمونه کار تعمیرگاه گیربکس دشتی

تعمیر گیربکس اتوماتیک انواع خودروهای لوکس در این مرکز با ضمانت ۱۲ ماهه انجام میشود و کیفیت قطعات استفاده شده برای تعمیر گیربکس خودرو شما تماما درجه یک میباشند.

تعمیرگاه گیربکس دشتی بصورت تخصصی فقط در زمینه تعمیرگیربکس فعالیت میکند و در صورت نیاز قطعات مورد نیاز برای همکاران در اقصی نقاط ایران ارسال میشود.

برای استعلام موجود بودن قطعه مورد نظر تماس بگیرید تا در اولین فرصت با پست به آدرس شما در هر نقطه ای از ایران ارسال شود.

دشتی: ۰۹۱۲۴۰۵۳۱۱۷

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *