قیمت گیربکس اتوماتیک

فروش گیربکس اتوماتیک

در تعمیرگاه تخصصی گیربکس دشتی، صرفا تعمیر گیربکس‌های اتوماتیک انجام می‌شود. 

لطفا در مورد گیربکس‌های دستی سوال نفرمایید.

قیمت گیربکس اتوماتیک برای تعمیر و سرویس و جایگزینی کامل باهم متفاوت است، در ابتدا باید مشخص شود که گیربکس شما به تعمیر نیاز دارد یا جایگزینی کامل سپس قیمت گیربکس اتوماتیک مشخص می‌شود. قیمت گیربکس اتوماتیک اصل کارخانه گران است.

خودروها انواع مختلفی دارند. از گزینه‌های موجود در پیشرانه‌ها مانند دیفرانسیل جلو و چهارچرخ متحرک، تا انتخاب‌هایی در نوع موتور مانند گاز معمولی و برقی، در هنگام خرید یک وسیله نقلیه جدید، امکانات بی‌پایان است. یکی دیگر از تصمیمات کلیدی که باید هنگام خرید خودرو بگیرید این است که چه نوع گیربکس را تهیه کنید.

خودروهای مدرن در دو نوع گیربکس مختلف عرضه می‌شوند – اتوماتیک یا نیمه اتوماتیک. در گیربکس نیمه اتوماتیک، راننده وظیفه تعویض دنده را می‌تواند بر عهده داشته باشد، درحالی‌که در خودرویی با گیربکس اتوماتیک، خودرو تعویض دنده را برای شما انجام می‌دهد.

درحالی‌که راننده نقش فعالی در کارکرد وسیله نقلیه با گیربکس دستی ایفا می‌کند، در گیربکس اتوماتیک راننده به‌سادگی D را روی شیفتر انتخاب می‌کند و ماشین تمام‌کارهای سخت را انجام می‌دهد. با استفاده از فشار مایع، خودرو به‌طور خودکار تعویض دنده را به‌تنهایی کامل می‌کند. قلب گیربکس اتوماتیک مجموعه دنده سیاره‌ای است. این بخش وظیفه ایجاد نسبت‌های مختلف دنده‌ای را بر عهده دارد که گیربکس از آن استفاده می‌کند.

تأمین فشار لازم برای فعال کردن باندها و کلاچ‌ها که تعیین می‌کند وسیله نقلیه باید در چه دنده‌ای باشد، مایع گیربکس اتوماتیک است. این مایع نه‌تنها قسمت‌های متحرک گیربکس را خنک و روان می‌کند، بلکه به رانندگی خودرو کمک می‌کند.

یک مبدل گشتاور به پیشرانه متصل است که مانند یک کلاچ در یک گیربکس دستی عمل می‌کند. مایع برای قفل و باز کردن چرخ‌دنده‌های سیاره‌ای برای جابجایی بین جیره دنده‌ها استفاده می‌شود. این تغییر به‌طور خودکار اتفاق می‌افتد. راننده مجبور نیست کاری انجام دهد.

 

هزینه تعمیر یا تعویض گیربکس چقدر است؟

هزینه انجام تعمیرات یا تعویض گیربکس بین مدل و مدل متفاوت است. با هزینه تعمیرات اساسی بین 200  تا 500 دلار و تعمیرات گسترده که بین 1000  تا 5000 دلار هزینه دارد، به‌خصوص اگر گیربکس نیاز به تعمیر یا تعویض کامل داشته باشد.

گیربکس نصب‌شده روی وسیله نقلیه شما چیزی است که محرک را از موتور به چرخ‌ها منتقل می‌کند. این انتقال‌ها می‌توانند به اشکال مختلفی انجام شوند، از جمله؛

  • خودکار
  • نیمه‌خودکار
  • متغیر پیوسته cvt
  • دو کلاچه

اگرچه پیکربندی‌ها متفاوت است، اما همه آن‌ها برای انجام یک کار طراحی‌شده‌اند و برای ادامه کار در بهترین حالت نیاز به تعمیر و نگهداری دوره‌ای دارند.

همه گیربکس‌ها با انواع خاصی از مایع گیربکس پرشده‌اند که روغن‌کاری و خنک‌کننده گیربکس را فراهم می‌کند.

در مورد گیربکس‌های اتوماتیک، این مایع همچنین فشار هیدرولیک را برای انتخاب دنده مناسب فراهم می‌کند.

انجام تعمیر و نگهداری در خودروی مجهز به گیربکس دستی به‌سادگی تعویض روغن در جعبه‌دنده است زیرا فیلتری برای جذب ذرات و زباله وجود ندارد. بااین‌حال، در یک گیربکس اتوماتیک، فیلتری در جعبه انتقال وجود دارد.

این فیلتر به پمپ روغن گیربکس متصل می‌شود و هرگونه زباله یا ذرات را حذف می‌کند تا عملکرد صحیح انتقال را انجام دهد.

در صورت عدم‌تغییر، این ذرات باعث سایش زودرس و خرابی قطعات می‌شوند. مشکلات گیربکس اگر برطرف نشود، باعث تعمیرات گران‌قیمت یا حتی تعویض مجموعه انتقال می‌شود.

 

علائم مشکل در گیربکس اتوماتیک

  • چراغ موتور روی داشبورد
  • مشکل خودرو برای شتاب گرفتن، یا افزایش سرعت موتور بدون افزایش سرعت خودرو
  • هنگام رانندگی لرزیدن از وسیله نقلیه
  • صدای چرخیدن، ساییدن یا به هم زدن که از وسیله نقلیه می‌آید
  • خودرو درایو ندارد یا نمی‌تواند دنده را انتخاب کند

روشن شدن چراغ موتور را بررسی کنید

در خودروهای مجهز به گیربکس اتوماتیک، اگر کامپیوتر گیربکس مشکلی در گیربکس تشخیص دهد، باعث می‌شود چراغ چک موتور روی داشبورد ظاهر شود.

این فرایند ممکن است با لرزش یا صداهای عجیب‌وغریب از وسیله نقلیه همراه باشد.

توصیه می‌شود خودرو را در این شرایط رانندگی نکنید و در اسرع وقت آن را بررسی کنید، زیرا ممکن است در هر زمان بدون هشدار متوقف شود.

صداهای عجیب هنگام رانندگی

تشخیص صداهای گیربکس ممکن است دشوار باشد، اما معمولاً بسته به‌سرعت جاده، می‌توان آن‌ها را به‌عنوان صدای ناله، هق‌هق یا صدای بلند زمزمه در هنگام رانندگی شناسایی کرد.

رانندگی با این علائم توصیه نمی‌شود و اگر خودرو در اسرع وقت بازرسی نشود ممکن است باعث آسیب بیشتر شود.

کند بودن تعویض دنده

اگر وسیله نقلیه شما برای بلند شدن از حالت توقف تردید دارد، یا سرعت موتور افزایش می‌یابد اما سرعت خودرو ثابت می‌ماند یا کاهش می‌یابد، ممکن است مشکلی در گیربکس یا کلاچ خودروهای دنده دستی وجود داشته باشد.

ماشین دنده‌ها را انتخاب نمی‌کند یا وارد دنده نمی‌شود

اگر نمی‌توانید دنده‌ای را انتخاب کنید، یا ماشین در دنده است اما رانندگی نمی‌کند، این نشان می‌دهد که ممکن است یک مشکل ساده مانند کم بودن مایع گیربکس، یا چیز شوم‌تری وجود داشته باشد – مانند کلاچ یا بدنه سوپاپ خراب.

نشت روغن گیربکس اتوماتیک

اگر متوجه نشت روغن خودروی خود شدید، توصیه می‌شود در اسرع وقت آن را بررسی کنید تا از آسیب دیدن قطعات اصلی جلوگیری شود و از ایمن بودن رانندگی مطمئن شوید.

بازرسی گیربکس اتوماتیک

مکانیک‌های ما در تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک دشتی زیر خودرو را برای هرگونه نشتی یا آسیب به گیربکس بازرسی می‌کنند، سطح و وضعیت مایع گیربکس و مایع کلاچ (در صورت وجود) را بررسی می‌کنند و برای اطمینان از عملکرد صحیح خودرو را در جاده آزمایش می‌کنند.

سپس مکانیک پیشنهادی را برای تعمیر یا تعویض در صورت نیاز آماده می‌کند.

تعمیر یا تعویض گیربکس

بسته به نیاز خودرو، تعمیر یا تعویض قطعات انجام خواهد شد.

سپس مکانیک مایع گیربکس، مایع کلاچ (در صورت نیاز) را پر می‌کند و یک تست کامل سیستم را انجام می‌دهد تا مطمئن شود خودرو در شرایط عملیاتی کامل است.

سپس یک تست جاده برای اطمینان از اینکه تعمیر/تعویض مشکل را برطرف کرده است و یک بازرسی بصری نهایی برای اطمینان از عدم نشت مایع از وسیله نقلیه انجام می‌شود.

 

چرا مهم است که گیربکس شما بازرسی یا تعمیر شود؟

بازرسی گیربکس شما به‌محض تشخیص مشکل نه‌تنها برای ایمنی شما و خانواده شما و همچنین سایر رانندگان ضروری است – بلکه ممکن است با جلوگیری از آسیب بیشتر به قطعات حساس داخلی در درازمدت باعث صرفه‌جویی در هزینه شما شود.

با گران بودن هزینه‌های تعویض گیربکس، گاهی اوقات خرید خودروی جدید منطقی‌تر است. در اینجا مراحلی وجود دارد که باید قبل از تصمیم‌گیری در مورد تعمیر یا عدم تعمیر گیربکس اتومبیل خود انجام دهید:

  1. تشخیص مکانیکی – یک مکانیک دارای مجوز گیربکس را بررسی می‌کند تا نوع آسیب را ببیند و به شما پیشنهاد دهد. اگر به دلیل از بین رفتن موتور نیاز به تعمیر وجود داشته باشد، گیربکس باید تعویض شود. هنگامی‌که موتور خوب کار می‌کند و خطا در گیربکس است، می‌توان هزینه‌ها را کاهش داد. دانستن قیمت هزینه رفع مشکلات انتقال بسیار مهم است.
  2. ارزش خودرو – اگر خودرو دارای ارزش احساسی باشد، این امربر شخص تأثیر می‌گذارد تا بدون در نظر گرفتن هزینه‌ها، گیربکس را تعمیر کند. اگر ارزش واقعی خودرو کمتر از هزینه تعمیر گیربکس باشد، خرید خودروی جدید مقرون‌به‌صرفه تر است.
  3. نگه دارید یا بفروشید – پس از تعیین قیمت ارزش خودرو و هزینه تعمیر، تصمیم‌گیری در مورد حفظ یا عدم نگهداری خودرو لازم است. اگر خیلی گران است و ماشین ارزشی ندارد، خرید یک ماشین جدید ممکن است منطقی‌تر باشد

 

هزینه تعمیر گیربکس چقدر است؟

همیشه توصیه می‌شود که یک مکانیک کاملاً مجرب تعمیرات سیستم گیربکس اتوماتیک را انجام دهد. هر مکانیک هزینه‌های نیروی کار متفاوتی خواهد داشت و انجام تعمیر خودرو بسته به نوع کار متفاوت است. به‌طور متوسط، برای تعمیر سیستم انتقال می‌تواند تا 330 تومان افزایش یابد. تعویض قطعات زمانی است که تعمیر گیربکس گران‌تر می‌شود:

تعویض شیر برقی گیربکس – قطعات الکتریکی کوچکی که شیر برقی نامیده می‌شوند، دنده‌ها را با سیستم تعویض می‌کنند. اگر این‌ها نیاز به تعویض داشته باشند، می‌توانند تا 20 تومان یا تا 400 تومان افزایش پیدا کنند.

تعویض مهروموم جلو – این آب‌بندی از ورود مایع گیربکس به شفت ورودی و سایر قسمت‌های موتور جلوگیری می‌کند. اگر این‌ها نیاز به تعویض داشته باشند، ممکن است از 500 تا 1300 تومان قیمت داشته باشند.

تعویض بدنه سوپاپ – اگر بدنه سوپاپ با مشکلی مانند ترک، نشتی یا ایراد الکتریکی مواجه شود، هزینه تعویض آن از 900 تا 1300 تومان خواهد بود.

تعویض پایه گیربکس – وقتی پایه گیربکس شل یا آسیب ببیند، این مشکل می‌تواند منجر به عوارض جدی‌تری شود. برای تعویض پایه گیربکس می‌توان از 60 تومان تا 260 تومان هزینه کرد.

تعویض کامل گیربکس – اگر قرار است کل گیربکس تعویض شود، این بسیار گران است. هنگامی‌که جایگزین موردنیاز یا می‌خواهید، پس انتظار داشته باشید که به‌طور متوسط ​​3000 تومان یا تا 8000 تومان یا بیشتر بپردازید.

بازسازی گیربکس – زمانی که گیربکس خودرو به‌جای تعویض کامل بازسازی می‌شود، ممکن است از 1100 تا 2800 تومان متغیر باشد.

گیربکس اتوماتیک شما در عقب موتور شما قرار دارد. مکان واقعی داخل وسیله نقلیه شما بسته به محل قرارگیری موتور شما می‌تواند متفاوت باشد. درحالی‌که بیشتر موتورها تسمه‌های مارپیچ (و درنتیجه جلوی موتور) روبه‌جلوی خودرو هستند، برخی از خودروها دارای موتوری هستند که به پهلو نصب‌شده‌اند. در این مورد، معمولاً می‌توانید گیربکس را به جلوی وسیله نقلیه خود نزدیک‌تر بدانید. بااین‌حال، با موتوری که به‌طور سنتی نصب می‌شود، گیربکس معمولاً به سمت مرکز خودروی شما و به خط محرکه متصل می‌شود.

امتیاز 5 از 5

برای رفع مشکل خودروی خود و یا انجام سرویس های دوره ای و یا هماهنگی جهت ارسال خودروبر رایگان در تمامی نقاط کرج، با کارشناسان ما تماس بگیرید: ۰۹۱۲۴۰۵۳۱۱۷

—————————————————————————–

راه های ارتباطی با تعمیرگاه گیربکس دشتی

موبایل (دشتی): ۰۹۱۲۴۰۵۳۱۱۷

اینستاگرام: gearbox_dashti@

کانال آپارات تعمیرگاه گیربکس دشتی

کانال یوتوب تعمیرگاه گیربکس دشتی

—————————————————————————–

در تعمیرگاه تخصصی گیربکس دشتی، صرفا تعمیر گیربکس‌های اتوماتیک انجام می‌شود. 

لطفا در مورد گیربکس‌های دستی سوال نفرمایید.

نمونه کار تعمیرگاه گیربکس دشتی

تعمیر گیربکس اتوماتیک انواع خودروهای لوکس در این مرکز با ضمانت ۱۲ ماهه انجام میشود و کیفیت قطعات استفاده شده برای تعمیر گیربکس خودرو شما تماما درجه یک میباشند.

تعمیرگاه گیربکس دشتی بصورت تخصصی فقط در زمینه تعمیرگیربکس فعالیت میکند و در صورت نیاز قطعات مورد نیاز برای همکاران در اقصی نقاط ایران ارسال میشود.

برای استعلام موجود بودن قطعه مورد نظر تماس بگیرید تا در اولین فرصت با پست به آدرس شما در هر نقطه ای از ایران ارسال شود.

دشتی: ۰۹۱۲۴۰۵۳۱۱۷

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *